Hodnocení obchodu

5,0 21 hodnocení
5
21x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 14.7.2021
vše ok
P Avatar autora Petr | 6.7.2021
5
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 7.7.2021
Děkujeme za hodnocení. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. Martin
Avatar autora | 6.7.2021
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 7.7.2021
Děkujeme za hodnocení. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. Š
AF Avatar autora Alena Andrlová Fidlerová | 4.7.2021
Všechno v pořádku.
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 5.7.2021
Děkujeme za reakci. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň
Avatar autora | 4.7.2021
Rychlost odeslání zboží, výborná komunikace.
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 5.7.2021
Děkujeme za hodnocení..Zachovejte nám i v budoucnu přízeň.
Avatar autora | 27.6.2021
Zboží dorazilo rychle a v pořádku. Velký výběr, dobré ceny. Jen trochu postrádám možnost platit kartou online a vybrat si jiného dopravce než Českou poštu.
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 5.7.2021
Děkujeme za hodnocení. V budoucnu se budeme snažit reagovat na Vaše připomínky
Avatar autora | 23.6.2021
Děkujeme za hodnocení. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. Š
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 7.7.2021
Děkujeme. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. Š
Avatar autora | 17.6.2021
+ Rychlost
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 23.6.2021
děkujeme
Avatar autora | 6.6.2021
+ Velký výběr
+ Rychlé vyřízení objednávky

Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 23.6.2021
Moc děkujeme za příznivé hodnocení. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň
SK Avatar autora Stanislav Krejcar | 2.6.2021
Super komunikace a rychlé naskladnění produktu co nebyl ani v nabídce ! Rychlé odeslání. Mockrát děkuji !
LN Avatar autora Lenka Navrátilová (Administrátor) 10.7.2021
Moc děkujeme za vaše hodnocení a jsme rádi, že vše dobře dopadlo ku vaší spokojenosti.
JK Avatar autora Jan Kahuda | 1.6.2021
Jsem opravdu spokojený, vše proběhlo rychle a jednoduše.
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 1.6.2021
Moc děkujeme. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. hezký den Štefanec
Avatar autora | 24.5.2021
Rychlé dodání, perfektní jednání a komunikace.
Avatar autora | 15.5.2021
na třetí den mi byla zakázka doručena takže velká spokojenost
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 16.5.2021
Děkujeme za Váš pozitivní komentář. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň Štefanec
Š Avatar autora Štefanec | 10.5.2021
Děkujeme za skvělé hodnocení. I budoucnu nám zachovejte přízeň.
LB Avatar autora Luboš Beláček | 8.5.2021
Rychlé dodání, naprosto bez problémů.
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 10.5.2021
Děkujeme za pochvalný komentář. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň
Avatar autora | 27.4.2021
Vstřícné jednání. Bylo mně vysvětleno používání spektivu-výhody. V případě jakéhokoliv problému mně bylo doporučeno obrátit se ihned na prodejce.
Avatar autora (Administrátor) 24.7.2021
Moc děkujeme za recenzi. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. hezký den Štefanec
Avatar autora | 19.4.2021
Naprostá spokojenost s obchodem - dostatek informací o produktech na stránkách obchodu, rychlé vyřízení objednávky, pečlivé zabalení zboží, nejlepší cena, žádné další náklady. Opravdu doporučujeme!
Avatar autora (Administrátor) 24.7.2021
Moc děkujeme za úžasnou recenzi. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. hezký den za kolektiv firmy M-Compact s.r.o. Štefanec
Avatar autora | 15.4.2021
+ komunikace
+ Ochota
+ Vyrizeni objednavky
+ Spolehlivost

Excelentni servis a komunikace. Vzhledem k tomu, ze jsem na zbozi velmi spechal, pozadal jsem eshop, aby kontroloval pripsani castky na ucet. Majitel mi ihned po pripsani prostredku na ucet napsal zpravu, ze dalekohled odesila. Vse pote v poradku dorazilo. 5/5
Avatar autora Jakub Štěpánek | 13.4.2021
Rychlé a vstřícné osobní jednání. Doporučuji!
Avatar autora | 12.4.2021
+ Rychlé vyřízení
+ Bezpečně zabaleno
+ Dobrá komunikace

Plná spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 24.7.2021
Dobrý den, děkuji moc za recenzi. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. Hezký den Štefanec