Dne 4. 7. 2022 ZAVŘENO

Hodnocení obchodu

5,0 27 hodnocení
5
26x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 12.11.2021
+ Dobrá nabídka
+ Rychlost dodání
- Nic

Avatar autora (Administrátor) 26.6.2022
Dobrý den, moc děkujeme za vaši recenzi. Zachovejte nám přízeň i v budoucnu.
Avatar autora | 10.11.2021
Vše super, rychle a kvalitně vyřízená objednávka :)
Avatar autora (Administrátor) 26.6.2022
Dobrý den, moc děkujeme za vaši skvělou recenzi. Doufáme, že s dalekohledem budete také tak spokojený. Zachovejte nám přízeň.
Avatar autora | 1.11.2021
Rychle a v pořádku zboží dodáno.
Avatar autora | 28.9.2021
Výborný obchod, zboží rychle dodáno, všem doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 26.6.2022
Dobrý den, moc děkujeme za vaši recenzi a jsem rád, že jste byl s nákupem spokojený. Přeji ať puškohled dobře slouží. Martin Štefanec
Avatar autora | 27.9.2021
+ rychlost dodání

Jak bylo deklarováno, tak se také stalo. Dík!
Avatar autora (Administrátor) 26.6.2022
Dobrý den, moc děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen.
Avatar autora | 14.9.2021
+ Rychlý, spolehlivý

JH Avatar autora Jiří Holubík | 16.8.2021
Profesionální a příjemný přístup k zákazníkovi. Rychlá a odborná poradenská činnost. Hodnocení 5++++++ Děkuji za perfektní obchod. S klidným svědomím můžu doporučit.
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 17.8.2021
Zdravím pane Holubíku, moc děkuji za hodnocení. Věřím, že Vám dalekohled bude dobře sloužit. Jsem Vám kdykoliv k dispozici
Avatar autora | 14.7.2021
vše ok
P Avatar autora Petr | 6.7.2021
5
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 7.7.2021
Děkujeme za hodnocení. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. Martin
Avatar autora | 6.7.2021
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 7.7.2021
Děkujeme za hodnocení. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. Š
AF Avatar autora Alena Andrlová Fidlerová | 4.7.2021
Všechno v pořádku.
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 5.7.2021
Děkujeme za reakci. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň
Avatar autora | 4.7.2021
Rychlost odeslání zboží, výborná komunikace.
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 5.7.2021
Děkujeme za hodnocení..Zachovejte nám i v budoucnu přízeň.
Avatar autora | 27.6.2021
Zboží dorazilo rychle a v pořádku. Velký výběr, dobré ceny. Jen trochu postrádám možnost platit kartou online a vybrat si jiného dopravce než Českou poštu.
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 30.9.2021
Děkujeme za hodnocení. V budoucnu se budeme snažit reagovat na Vaše připomínky. Doplňujeme, že pro vás máme dobrou zprávu. Na vaše podněty reagujeme a proto jsme na náš shop přidali další možnosti on line plateb a možnosti dopravy přes PPL a Zásilkovnu. Děkujeme za skvělou připomínku, která zase posune náš shop k větší spokojenosti zákazníků.
Avatar autora | 23.6.2021
Děkujeme za hodnocení. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. Š
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 7.7.2021
Děkujeme. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. Š
Avatar autora | 17.6.2021
+ Rychlost
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 23.6.2021
děkujeme
Avatar autora | 6.6.2021
+ Velký výběr
+ Rychlé vyřízení objednávky

Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 23.6.2021
Moc děkujeme za příznivé hodnocení. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň
SK Avatar autora Stanislav Krejcar | 2.6.2021
Super komunikace a rychlé naskladnění produktu co nebyl ani v nabídce ! Rychlé odeslání. Mockrát děkuji !
LN Avatar autora Lenka Navrátilová (Administrátor) 10.7.2021
Moc děkujeme za vaše hodnocení a jsme rádi, že vše dobře dopadlo ku vaší spokojenosti.
JK Avatar autora Jan Kahuda | 1.6.2021
Jsem opravdu spokojený, vše proběhlo rychle a jednoduše.
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 1.6.2021
Moc děkujeme. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. hezký den Štefanec
Avatar autora | 24.5.2021
Rychlé dodání, perfektní jednání a komunikace.
Avatar autora | 15.5.2021
na třetí den mi byla zakázka doručena takže velká spokojenost
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 16.5.2021
Děkujeme za Váš pozitivní komentář. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň Štefanec

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení