Hodnocení obchodu

5,0 10 hodnocení
5
10x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.5.2021
na třetí den mi byla zakázka doručena takže velká spokojenost
Š Avatar autora Štefanec | 10.5.2021
Děkujeme za skvělé hodnocení. I budoucnu nám zachovejte přízeň.
LB Avatar autora Luboš Beláček | 8.5.2021
Rychlé dodání, naprosto bez problémů.
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 10.5.2021
Děkujeme za pochvalný komentář. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň
Avatar autora | 27.4.2021
Vstřícné jednání. Bylo mně vysvětleno používání spektivu-výhody. V případě jakéhokoliv problému mně bylo doporučeno obrátit se ihned na prodejce.
Avatar autora (Administrátor) 15.5.2021
Moc děkujeme za recenzi. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. hezký den Štefanec
Avatar autora | 19.4.2021
Naprostá spokojenost s obchodem - dostatek informací o produktech na stránkách obchodu, rychlé vyřízení objednávky, pečlivé zabalení zboží, nejlepší cena, žádné další náklady. Opravdu doporučujeme!
Avatar autora (Administrátor) 15.5.2021
Moc děkujeme za úžasnou recenzi. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. hezký den za kolektiv firmy M-Compact s.r.o. Štefanec
Avatar autora | 15.4.2021
+ komunikace
+ Ochota
+ Vyrizeni objednavky
+ Spolehlivost

Excelentni servis a komunikace. Vzhledem k tomu, ze jsem na zbozi velmi spechal, pozadal jsem eshop, aby kontroloval pripsani castky na ucet. Majitel mi ihned po pripsani prostredku na ucet napsal zpravu, ze dalekohled odesila. Vse pote v poradku dorazilo. 5/5
Avatar autora Jakub Štěpánek | 13.4.2021
Rychlé a vstřícné osobní jednání. Doporučuji!
Avatar autora | 12.4.2021
+ Rychlé vyřízení
+ Bezpečně zabaleno
+ Dobrá komunikace

Plná spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 15.5.2021
Dobrý den, děkuji moc za recenzi. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. Hezký den Štefanec
Avatar autora | 15.3.2021
+ + zboží v pořádku dorazilo
+
+
+ + rychlost odeslání
+ komunikace
- nevím o ničem

Avatar autora (Administrátor) 15.5.2021
Děkujeme!
Avatar autora | 18.2.2021
+ Příjemná komunikace
+ Možnost osobního vyzvednutí přímo v showroomu, kde si můžu zboží vyzkoušet a prohlédnout
+ Zboží, které už jinde nešlo sehnat
+ Dobrá domluva
+ Pěkný a funkční web

Tuhle brašnu už u nás nikdo nemá. V eshopu je víc kvalitních věcí, co už se těžko shání. Vše proběhlo hladce. S panem prodejcem je příjemná domluva, je moc ochotný, se vším poradí.
Avatar autora (Administrátor) 15.5.2021
Děkujeme za pochvalu!