Prosíme věnujte následujícím řádkům pozornost. Z důvodu účasti na výstavě NATURA VIVA, je provoz prodejny a e-shopu omezen. Prosíme naše zákazníky, aby v průběhu výstavy zvážili důležitost svých telefonátů nebo e-mailů. Týden před výstavou a týden po výstavě, mohou být vaše objednávky opožděny. Spoustu zboží budeme mít s sebou na výstavě a budeme čekat na doplnění skladů. Ve dnech 24. –29. 5. 2022 probíhá 27. mezinárodní výstava myslivosti, rybářství, včelařství a pobytu v přírodě NATURA VIVA. Na výstavišti nás najdete v hale C.   Děkuje za pochopení a těšíme se na viděnou v Lysé nad Labem

Hodnocení obchodu

5,0 27 hodnocení
5
26x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LB Avatar autora Luboš Beláček | 8.5.2021
Rychlé dodání, naprosto bez problémů.
Avatar autora Martin Štefanec (admin) (Administrátor) 10.5.2021
Děkujeme za pochvalný komentář. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň
Avatar autora | 27.4.2021
Vstřícné jednání. Bylo mně vysvětleno používání spektivu-výhody. V případě jakéhokoliv problému mně bylo doporučeno obrátit se ihned na prodejce.
Avatar autora (Administrátor) 25.5.2022
Moc děkujeme za recenzi. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. hezký den Štefanec
Avatar autora | 19.4.2021
Naprostá spokojenost s obchodem - dostatek informací o produktech na stránkách obchodu, rychlé vyřízení objednávky, pečlivé zabalení zboží, nejlepší cena, žádné další náklady. Opravdu doporučujeme!
Avatar autora (Administrátor) 25.5.2022
Moc děkujeme za úžasnou recenzi. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. hezký den za kolektiv firmy M-Compact s.r.o. Štefanec
Avatar autora | 15.4.2021
+ komunikace
+ Ochota
+ Vyrizeni objednavky
+ Spolehlivost

Excelentni servis a komunikace. Vzhledem k tomu, ze jsem na zbozi velmi spechal, pozadal jsem eshop, aby kontroloval pripsani castky na ucet. Majitel mi ihned po pripsani prostredku na ucet napsal zpravu, ze dalekohled odesila. Vse pote v poradku dorazilo. 5/5
Avatar autora Jakub Štěpánek | 13.4.2021
Rychlé a vstřícné osobní jednání. Doporučuji!
Avatar autora | 12.4.2021
+ Rychlé vyřízení
+ Bezpečně zabaleno
+ Dobrá komunikace

Plná spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 25.5.2022
Dobrý den, děkuji moc za recenzi. Zachovejte nám i v budoucnu přízeň. Hezký den Štefanec
Avatar autora | 15.3.2021
+ + zboží v pořádku dorazilo
+
+
+ + rychlost odeslání
+ komunikace
- nevím o ničem

Avatar autora (Administrátor) 25.5.2022
Děkujeme!
Avatar autora | 18.2.2021
+ Příjemná komunikace
+ Možnost osobního vyzvednutí přímo v showroomu, kde si můžu zboží vyzkoušet a prohlédnout
+ Zboží, které už jinde nešlo sehnat
+ Dobrá domluva
+ Pěkný a funkční web

Tuhle brašnu už u nás nikdo nemá. V eshopu je víc kvalitních věcí, co už se těžko shání. Vše proběhlo hladce. S panem prodejcem je příjemná domluva, je moc ochotný, se vším poradí.
Avatar autora (Administrátor) 25.5.2022
Děkujeme za pochvalu!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení